#CodeWeek

La CodeWeek és una iniciativa de organitzada per voluntaris i amb el suport de la Comissió Europea que té com a objectiu promoure la creativitat, la resolució de problemes i la col·laboració a través de la programació i altres activitats tecnològiques.

La idea principal és impulsar la visibilitat de la programació i ensenyar a joves, adults i gent gran a fer realitat les seves idees mitjançant la programació, acostar aquestes capacitats a el gran públic i reunir persones motivades perquè aprenguin juntes.

L’edició de 2020 de la Setmana de la Programació de la Unió Europea (UE) se celebrarà entre el 10 i el 25 d’octubre i des de @RobotSitges volem col·laborar amb l’organització d’una activitat en línia.

Activitat #CodeWeek 2020

MakeCode és un entorn de programació gràfica amb blocs que permet treballar amb diferents kits de robòtica educativa. Una de les opcions és la de programar jocs amb Arcade Makecode.

L’activitat proposada és la de fer un joc de forma autònoma seguint un tutorial pas a pas. Us animeu? Podeu seguir el tutorial tal com està o podeu investigar noves opcions i fer noves versions del joc “Un ocell es mou per la pantalla i menja pizza

I una vegada tingueu el joc, ho podeu compartir amb qui vulgueu! Podreu ensenyar i convidar a jugar a qualsevol amiga o amic enviant un enllaç des del qual podran jugar amb la vostra creació des d’un mòbil, ordinador o tauleta.

Si feu arribar les vostres creacions a info@robotsitges.com, també les compartirem!

Aquí teniu l’enllaç de l’activitat. Som-hi!

https://code.robotsitges.com/